ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

 

Ως εταιρικοί πελάτες, με την Modi Rent μπορείτε να απολαμβάνετε αποκλειστική εξυπηρέτηση και οφέλη, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για την επιχείρησή σας.


Εάν γίνετε μέλος της επιχειρηματικής μας πελατείας θα επωφεληθείτε από τα εξής προνόμια: καλύπτουμε το αυτοκίνητο της επιλογής σας, αναλαμβάνοντας την ασφαλιστική του κάλυψη, προγραμματισμένο σέρβις (παρέχεται αντικατάσταση ελαστικών) και άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.


Σας παρέχουμε επίσης την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με εκπρόσωπο της εταιρείας μας ο οποίος θα αναλάβει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με προσυμπληρωμένα τα απαραίτητα έγγραφα, ούτως ώστε να μπορείτε εσείς να αφιερωθείτε στην εργασία σας χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις.


Η εγγραφής σας στο εταιρικό μας πρόγραμμα γίνεται άμεσα και εύκολα ώστε να επωφεληθείτε των προνομίων που σας παρέχονται. Η συμμετοχή σας στο εταιρικό μας πρόγραμμα σάς εξασφαλίζει εκπτώσεις, προσφορές και αναβάθμιση της κατηγορίας του αυτοκινήτου σας, ανταμείβοντάς σας για την συνεπή τήρηση των όρων της εμπορικής σας σύμβασης.

Το φιλικό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα βρίσκεται δίπλα σας ανά πάσα στιγμή το χρειαστείτε.