Ποίοι είμαστε

 

Ο πυρήνας της επαγγελματικής μας φιλοσοφίας συνίσταται στην Ασφάλειατην Αξιοπιστία, και ΣυνέπειαΣυνδυάστε αυτά με κορυφαία ποιότητα και έχετε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων MoDi Rent. Με έδρα το Μιλάνο και θυγατρικές στη Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα και Παιανία, Αεροδρόμιο Αθηνών, Λιμάνι Πειραιά και σταθμούς που εξυπηρετούν καλύτερα εσάς, εγγυόμαστε ότι θα βρείτε το όχημα που χρειάζεστε, κάθε φορά.

Ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα θα καλυφθούν από τον ευρείας γκάμας στόλο μας ο οποίος περιλαμβάνει τα τελευταία μοντέλα πετρελαιοκίνητων οχημάτων της εκάστοτε μάρκας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ενώ ταυτόχρονα θα περιβάλλεστε από την φιλική και άριστα εκπαιδευμένη ομάδα της Modi Rent Team.

Απαρέγκλιτη αρχή μας είναι η τήρηση κανονισμών ασφαλείας και γι αυτό τον λόγο πραγματοποιούμε συνεχείς τεχνικούς ελέγχους σε κάθε ένα από τα οχήματά μας,με σκοπό να κρατάμε σε άριστη κατάσταση τον στόλο μας για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Γιατί εμάς λοιπόν; Διότι είτε πρόκειται για business, διακοπές ή μία κοντινή απόδραση, οι ανάγκες σας θα καλυφθούν στο ακέραιο με εμάς δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.